Om os

Malerfirmaet i København med tilfredshedsgaranti og top service

Malerfirmaet, A.F. Malerservice, har 18 års erfaring inden for branchen og klarer alle maleropgaver med tilfredshedsgaranti. Derfor kan du være sikker på at servicen og resultaten er i top!

Vi er din foretrukne maler, hvis du kan nikke ja til følgende:

  • Du bor i København, Glostrup eller de nærliggende byer på Sjælland. Se mere.
  • Du vil sikre dig at service og kvalitet er garanteret.
  • Du vil gerne have igangsat projektet hurtigst muligt.

Vi er din solide sparrings- og samarbejdspartner i forbindelse med dit næste malerprojekt - vi har rigeligt med erfaring til dig, som erhvervskunde, eller til dig, som privatkunde. Vi tilbyder også professionel rådgivning og har et stort netværk af kvalitetsbevidste håndværkere, så har du andre projekter på tegnebrættet, er du velkommen til at gøre brug af os.

Vi maler både ude og inde, og løbende har store og små projekter. Vi elsker vores arbejde og kan godt lide at gøre vores kunder glade. Tilfredshedsgaranti og timing er vores nøgleord, og dem har vi med os i alt, hvad vi gør.

Ordentligt malerarbejde tager tid, og forarbejdet er alfa og omega for et godt resultat. Derfor maler vi med omhug og tager den tid der skal til, og vi går først, når du, som kunde, er tilfreds med malerarbejdet. Vi har mange tilbagevendende kunder. Kunder som er enormt glade for den service, vi tilbyder, og af den grund vælger os, som deres foretrukne malerekspert. Det er vi naturligvis meget taknemmelige for og enormt stole af.

Vi bruger miljømærket malerprodukter, da vi er enormt miljøbevidste, og gerne vil være sammen om en grønnere fremtid. Samtidig sikre vi os at malingen, vi vælger, giver de flotteste resultater og holder enormt godt.

Se vores referencer her.


Besøg vores butikker

Maling - Bestilmaling.dk

Byggemarked - DoorHouse

Få et uforpligtende tilbud

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Løbet tør for maling?

Hos Bestilmaling.dk, kan du finde de bedste tilbud på maling og meget mere!

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.