Maler i Lyngby-Taarbæk

Står du og mangler et rigtig godt tilbud fra en maler til dit kommende malerprojekt i Lyngby-Taarbæk? Så er du kommet til det rette sted hos AF Malerservice.

Søger du en maler som kan pifte dit hjem op på ny med enten maling eller tapet? Hvad end dine ønsker lyder på, så hjælper vi og sørger for den rette maler til din maleropgave.

Vores malere er professionelle og dygtige, og kan udfører alt slags malerarbejde samt stå klar med god rådgivning.

Vi udfører alle opgaver fra fx maling af vægge, gulve, lofter, facader, opsætning af tapet m.m. Vi kan være behjælpelige med mange opgaver, alt fra udendørs til indendørs.

Vi er klar til at give dit hjem i Lyngby-Taarbæk nyt liv. AF Malerservice forvandler gammelt til nyt, og kan give nyt liv til noget du ellers er blevet træt af at kigge på. Har du ønsker om en helt ny stil eller trænger dit hjem blot til at blive piftet op, så er vi malerfirmaet for dig i Lyngby-Taarbæk.

Hos AF Malerservice fokuserer vi på miljøvenlige malematerialer, og maler med god samvittighed og arbejder med miljøvenlige materiale fra b.la. Dyrup, Flügger, Beck & Jørgensen m.m. Du er altid velkommen til at spørge, hvis dette er noget du finder vigtigt for dig.

Vi har mange års erfaring og kan derfor tilbyde løsninger til enhver form for malerprojekter. Vores nøgleord er æstetik og kvalitet. Vi kredser om detaljerne og sørger altid for at være velforberedte og planlægge arbejdet fra det første penselstrøg til den afsluttende rengøring.

Det er vigtigt for os, at vi leverer et færdig malerarbejde som står mål med dine forventninger og ønsker.

Vi tilbyder altid gerne vejledning og rådgivning i alt fra valg af farver og maling til vedligeholdelse m.m. Det kræver erfaring og viden af det professionelle malerarbejde. Derfor holder vi os altid opdaterede i nye maleteknikker, udvikling af produkter og alt andet.

Kontakt os allerede i dag, få en snak om din maleropgave og få et uforpligtende tilbud på malerarbejdet fra professionelle malere tæt på dig.



Vi er din foretrukne maler, hvis du kan nikke ja til følgende:
  • Du er bosat i Lyngby-Taarbæk eller de nærliggende byer på Sjælland. Se mere.
  • Du vil sikre dig at service og kvalitet er garanteret.
  • Du vil gerne have igangsat dit kommende malerprojekt med det samme.

Se vores referencer her.

Vi tilbyder blandt andet

Få et uforpligtende tilbud

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.