Maler i Gentofte

Er du på udkig efter en professionel og erfaren maler til dit hjem i Gentofte? Så kan der være god fornuft i at kontakte os hos AF Malerservice. Vi er nemlig både et pålideligt og professionelt malerfirma - både for private og erhvervsdrivende kunder.

Vores malerfirma holder fysisk til i Glostrup, hvorfra vi servicerer til vores kunder i hele Københavnsområdet, bl.a. i Gentofte og nærliggende områder.

Der er ingen maleropgaver, der er for store eller små til os. AF Malerservice udfører alle former for malerarbejde, både indvendigt- og udvendigt.

Vores kunders tilfredshed er dét som driver os. Vi gør en dyd ud af at imødekomme alle dine forventninger og ønsker til netop din maleropgave med et smil.

Vores malerarbejde udføres af dygtige malere, hvilket giver de bedste resultater. Vi er ganske fleksible i vores arbejde, og sammen med dig, finder vi de løsninger som passer til netop dine behov i forhold til, hvornår malerarbejdet skal udføres.

Vi står klar til at give dit hjem i Gentofte ny karakter. AF Malerservice forvandler gammelt til nyt, og kan give nyt liv til noget du ellers er blevet træt af at kigge på.

Har du ønsker om en helt ny stil eller trænger dit hjem blot til at blive piftet op, så er vi malerfirmaet for dig i Gentofte.

Vi har mange års erfaring og kan derfor tilbyde løsninger til enhver form for malerprojekter. Vores nøgleord er æstetik og kvalitet. Vi kredser om detaljerne og sørger altid for at være velforberedte og planlægge arbejdet fra det første penselstrøg til den afsluttende rengøring.

Det er vigtigt for os, at vi leverer et færdig malerarbejde som står mål med dine forventninger og ønsker.

Vi tilbyder gerne vejledning og rådgivning i alt fra valg af farver og maling til vedligeholdelse m.m.

Det kræver erfaring og viden, derfor holder vi os altid opdaterede i nye maleteknikker, udvikling af produkter og alt andet.

AF Malerservice maler med god samvittighed og arbejder med miljøvenlige materiale fra b.la. Dyrup, Flügger, Beck & Jørgensen m.m. Dette sikrer dig et holdbart og flot resultat.

Så står du og mangler en maler i Gentofte, og ønsker du at kende prisen på din maleropgave, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.AF Malerservice er din foretrukne maler, hvis du kan nikke ja til følgende:
  • Du bor i Gentofte eller de nærliggende byer på Sjælland. Se mere.
  • Du ønsker god kvalitet og professionelle malere med flair for god service.
  • Du vil gerne have igangsat malerprojektet hurtigst muligt.

Se vores referencer her.

Vi tilbyder blandt andet

Få et uforpligtende tilbud

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.