Maler i Glostrup

Skal du bruge en maler i Glostrup? Så er du kommet til det helt rette sted.

AF Malerservice tilbyder malerarbejde til privatkunder, for andre byggefirmaer, boligforeninger og inden for det offentlige m.m.

Vi udfører desuden alle typer af indvendigt og udvendigt malerarbejde og vi dækker hele Glostrup og omliggende byer omkring på Sjælland.

Vi består af et stort team af faglærte og dygtige malere, der udfører alle former for malerarbejde. Vores dygtige malere har mange års erfaring indenfor branchen, og kan derfor løse maleropgaver i alle størrelser, store som små.

Med base i Glostrup løser vi alle former for malerarbejde og lægger stor vægt på kvalitet, de små detaljer og vores kunders tilfredshed. Vi arbejder altid efter en god og ærlig dialog med vores kunder, både før og efter projektet.

Vi er klar over, at det er en tillidssag at lukke andre ind i sit hjem. Vores vigtigste opgave er derfor at behandle dit hjem, som var det vores eget. vi garanterer altid et professionelt stykke arbejde, og vi efterlader altid dit hjem i pæn og ordentlig stand.

AF Malerservice tilbyder gerne vejledning gennem hele processen, og hjælper gerne med at vælge de farver og materialer, som giver det flotteste resultat og præcis det udtryk som du ønsker.

Prisen på diverse maleropgaver svinger alt efter omfanget af opgaven. Dog er du garanteret en stærk og fair pris hos os. Vi anbefaler derfor altid at du kontakter os inden og får en god snak samt et uforpligtende overslag på dit næste malerprojekt.

​Ønsker du et tilbud, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.Vi er din foretrukne maler, hvis du kan nikke ja til følgende:
  • Du bor i Glostrup eller omegn. Se mere.
  • Du ønsker høj kvalitet og god service, udført af professionelle malere.
  • Du ønsker at igangsætte din malerdrøm hurtigst muligt.

Se vores referencer her.

Vi tilbyder blandt andet

Få et uforpligtende tilbud

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.