Maler i København

Hos AF Malerservice finder du din professionelle og pålidelige malere i København, som altid garanterer at leverer maleropgaver i høj kvalitet til skarpe priser.

AF Malerservice udfører og tilbyder alle former for maleropgaver, store som små. Vi holder til i Glostrup, men servicerer i hele København og omliggende byer for både private og erhvervsdrivende kunder.

Vi udfører alverdens maleropgaver, både indendørs og udendørs for både private og erhverv i hele København og omliggende byer. Vores arbejdsopgaver spænder vidt – alt fra maling af lofter, vægge til facader. Der er ingen grænser.

Vi vægter vores kundeservice meget højt, da kundetilfredshed er med til at drive en sund og god forretning, samt give os glæden i arbejdet.

Vores malere arbejder efter en detaljeorienteret tilgang, hvor vi gør meget ud af den allersidste finish, så du får leveret et flot resultat.

Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger.

Vi tilbyder desuden også rådgivning, således du bedst muligt får opfyldt dine malerønsker og behov. Det kan være alt fra spørgsmål til farvevalg, materialer, lysindfald m.m. hvilket kan have stor effekt på det endelige resultat. Det er derfor en god ide at have din maler med indover på dine tanker og drømme, sådan at arbejdet kan laves derefter.

Når du vælger AF Malerservice, så er du altid garanteret at kvaliteten er helt i orden. Vi er ikke tilfredse før du er.

Vores kernebegreb er kvalitet. Vi er meget stolte af vores malere og deres håndværk, og efterlader derfor aldrig et arbejde før du som kunde, og os selv, er helt tilfredse med det.

Benyt vores faglige kompetence og lad os fra starten vejlede dig professionelt om produkter og farver.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre om dine muligheder, samt få et uforpligtende tilbud på din specifikke opgaver i København.


Vi er det rigtige valg for dig som maler, hvis du kan nikke ja til følgende:
  • Du er bosat i København eller omegn. Se mere.
  • Du ønsker god service og kvalitetsgaranti.
  • Du ønsker at få igangsat dit kommende malerprojekt hurtigst muligt.

.

Se vores referencer her.

Vi tilbyder blandt andet

Få et uforpligtende tilbud

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.