Maler i Ballerup

Mangler din bolig en fornyet udtryk eller blot en ny overhaling med maling, så er AF Malerservice det helt rigtige valg til at rykke ud og hjælpe i Ballerup. Vi udfører malerarbejde for både private og erhverv i hele Ballerup og omegn.

Vi håndterer alt fra almindelige maleropgaver som opfriskning af diverse værelser, køkken, bad samt generelle overflader som har brug for nyt liv. Vi tilbyder ligeledes maling af vægge og lofter. Dertil er det også muligt at få malet diverse facader som f.eks. døre, skabe eller lignende.

Det kan være en udfordring at finde den rette maler til dit malerbehov, hvor der både tages hånd om dine ønsker samt kredses om æstetikken. Vi gør en dyd ud af at arbejde mod flotte stilige resultater og tilfredshed hos vore kunder.

Hos AF Malerservice står vores professionelle malere altid parat til at rykke ud til Ballerup og indløse netop dit ønske, og efterlade dig med en malerisk oplevelse. Vi garanterer dygtige og faglærte malere som udfører malerarbejde med øje for kvalitet og udførlighed samt malerhåndværk i højeste klasse til stærke priser.

Vi har nøje udvalgt de bedste materialer i høj kvalitet fra b.la. Dyrup, som efterlader et upåklageligt resultat uden at gå på kompromis når det drejer sig om maling.

Der er stor forskel på maling, og modsat andre malerfirmaer, hvor det kan være fristende at anvende billig maling fra byggemarkeder, så er det sjældent hensigtsmæssigt. Ønsker man et flot resultat, så må man ikke gå ned på kvaliteten.

Hos AF Malerservice anvender vi kun de bedste materialer og som samtidig er skånsomt mod miljøet.

Er vi det oplagte valg for dig, og som ønsker et professionelt samarbejde med AF Malerservice i Ballerup, så kontakt os endelig og få et uforpligtende tilbud til en stærk pris.

Vi sørger for at rydde op efter os selv, således du ikke skal bruge unødvendig tid på dette efterfølgende, men blot kan nyde resultatet.Vi er din foretrukne maler, hvis du kan nikke ja til følgende:
  • Du bor i Ballerup eller omegn. Se mere.
  • Du ønsker høj kvalitet og god service, udført af professionelle malere.
  • Du ønsker at igangsætte din malerdrøm hurtigst muligt.

Se vores referencer her.

Vi tilbyder blandt andet

Få et uforpligtende tilbud

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.