Maler i Herlev

Står du og mangler en maler i Herlev, så er AF Malerservice de rette malere i Herlev. Vi udfører malerarbejde i hele Herlev og omegn.

AF Malerservice er dine professionelle og troværdige malere i Herlev. For os, er det vigtigt at bibeholde høj kvalitet og præcision. Det er vores ønske at kunne være behjælpelige med alle slags maleropgaver du end må have.

Vi udfører alt slags arbejde, både indendørs- og udendørs. Det kan omhandle alt fra istandsættelse til vedligeholdelse. Kontakt os gerne til en snak om hvilke maleropgaver du ønsker at få ordnet.

Det er ikke ligegyldig hvilket malerfirma du vælger til at skulle indfri dine ønsker og drømme for kommende malerprojekter. Det skal være et malerfirma, hvor du kan garanteres, at alle aftaler overholdes.

Hos os er en aftale en aftale. Som kunde hos malerfirmaet AF Malerservice kan du være sikker på, at alle aftaler overholdes til tiden og til den aftale pris, uden uventede overraskelser. Vi sender altid en skriftlig aftale som godkendes inden malerarbejdet igangsættes og udføres.

Vi kommer gerne forbi og præsenterer muligheder samt giver et uforpligtende tilbud på din maleropgave i Herlev.

Alle aftaler håndteres professionelt af malerfirmaet AF Malerservice. Du bliver som kunde involveret i hele processen, og kan følge med i dit malerprojekt fra start til slut. Du kan som kunde i Herlev altid regne med disse punkter: Vi tilsender dig et skriftlig tilbud, hvori der står hvad der er aftalt mellem kunde og AF Malerservice. Denne godkendes inden påbegyndelse af malerarbejdet.

Der sørges for grundig afdækning, sådan at vi kan garantere at efterlade dit hjem pænt og ryddeligt. Vi rydder altid pænt op efter os. Vi garanterer håndværksmæssigt korrekt arbejde i alt hvad vi foretager os.

Som kunde hos AF Malerservice kan du forsikres om, at vi anvender miljøvenlige malerprodukter fra b.la. Dyrup, Flügger, Beck & Jørgensen, Robust og m.m. når vi maler i Herlev, som er godt for dit indeklima. Du skal altså ikke bekymre dig om skadelige afdampe eller frygt for stærke lugte.

Kontakt os gerne allerede i dag, og få en snak om hvordan vi indfrier dine drømme til dit næste malerprojekt i Herlev, samt et uforpligtende tilbud.AF Malerservice er din foretrukne maler, hvis du kan nikke ja til følgende:
  • Du er bosat i Herlev eller omegn på Sjælland. Se mere.
  • Du værdsætter et professionelt firma, som overholder aftaler og leverer et flot resultat.
  • Du vil gerne have igangsat dit malerprojekt hurtigst muligt.

Se vores referencer her.

Vi tilbyder blandt andet

Få et uforpligtende tilbud

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.