Maler i Hørsholm

Leder du efter en maler i Hørsholm? Hos AF Malerservice kan vi udføre alle former for malerarbejde, både større og mindre maleropgaver. Vi maler for private, erhverv og institutioner.

Hos AF Malerservice udfører vi opgaver inden for traditionelle malerarbejder for private kunder- og erhvervsdrivende, institutioner m.m.

Vi er et malerfirma som består af et mindre team, men som prioriterer at have den personlige kontakt med vores kunder.

Vi er bevidste om værdien i de traditionelle håndværkstraditioner samt konstant at kunne dygtiggøre os inden for malerbranchen. Vi bestræber os derfor altid på at levere kvalitetsarbejde.

Vi går ind for gode og miljørigtige produkter, når vi udfører maleropgaver, både for at kunne tilbyde dig det bedste og sundeste resultat, samt for at sikre vores malere mod unødvendige giftstoffer.

Kvalitet er nøgleordet som vi arbejder ud fra. Vi værdsætter et tæt samarbejde med vores kunder, hvor du hørt. Vi foretrækker altid dialog i stedet for misforståelser hos AF Malerservice.

Hos os har vi fokus på de små detaljer og sørger for et grundigt malerarbejde lige fra start til den afsluttende rengøring. Vi tilbyder desuden rådgivning og vejledning i farvevalg, maling og vedligeholdelse m.m.

Vores malere er veluddannede, stolte af deres arbejde og profession. Dette er med til at dig en garanti for kvalitetsarbejdet.

Vores priser afhænger af flere faktorer. Derfor anbefaler vi at du kontakter os for at få et tilbud.

Vi står klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for dit kommende malerprojekt.Vi er din foretrukne maler, hvis du kan nikke ja til følgende:
  • Du bor i Hørsholm eller omegn. Se mere.
  • Du ønsker høj kvalitet og god service, udført af professionelle malere.
  • Du ønsker at igangsætte din malerdrøm hurtigst muligt.

Se vores referencer her.

Vi tilbyder blandt andet

Få et uforpligtende tilbud

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.