Maler i Høje Taastrup

Har du behov for at forny dit hjems fire vægge og loft med en ny opfriskning maling i Høje Taastrup, så er vores malere hos AF Malerservice det helt rigtige valg for dig.

AF Malerservice har lokaler i Glostrup, men vi udfører opgaver i hele Høje Taastrup og omliggende områder. Hos os er der ikke den maleropgave vore malere ikke kan klare, vi elsker at blive udfordret.

Vi kan i Høje Taastrup male alt fra en enkelt væg, til hele rum, alt fra stue, køkken, badeværelse m.m. Desuden lægger vi stor vægt på høj kvalitet samt præcision i vores malerarbejde.

Præcision, øje for deltaljer og pligtopfyldenheden er disse nøgleord vi vægter højest, hvilket også afspejler vores malerarbejde. Vi efterlader altid æstetisk smukke og fagligt korrekte resultater til vores kunder i Høje Taastrup. Vores aftaler består som aftaler, og bliver overholdt fra start til slut. Vi rydder op efter os selv og efterlader dit hjem pænt og ryddeligt efter afsluttet malerarbejde.

Så står du og mangler en professionel maler i Høje Taastrup eller omegn, så er vi de helt rigtige.

Vi har stor ekspertise som vi gerne deler ud med til vores kunder. Vi er gerne behjælpelige hvis du mangler inspiration til valg af materialer og farver, eller diverse farvesammensætninger. Det kan være svært at træffe de rette valg inden for farvevalg- og sammensætning. Derfor gør vi meget ud af at samarbejde tæt med vores kunder, så vi opnår de mest optimale og tilfredsstillende resultater.

Det er vigtigt at tage udgangspunkt i hjemmets lysindfald og placering, så rummet netop fremstår mest harmonisk. Alt dette hjælper vi dig gerne med. Kun fantasien sætter grænser.

Vi ønsker at skræddersy vores priser så de matcher dine opgaver bedst muligt samt budget, uden at gå på kompromi med kvaliteten. Vi arbejder stærkt for at lægge en plan sammen med vores kunder til deres projekt, som vi overholder uden forsinkelser. Dine vægge vil fremstå de deres bedste side, også selvom det kan betyde vi må bruge fornøden tid på forarbejde.

Du vil altid kunne forvente at vi prioriterer højt, at overholde alle vore aftalte betingelser og tidsaspekter på diverse projekter.

Hos Malerservice er vi altid opdateret inden for malerbranchen når det kommer til teknikker, metoder og produkter. Derfor anvender vi danske miljøvenlige produkter i høj kvalitet fra b.la. Dyrup, Flügger og Beck & Jørgensen, som er slidstærke og samtidig skånsomme for miljøet. Vi maler altså med god samvittighed.

Dit hjem er der hvis du skal føle dig mest hjemme og til rette, og det vil vi gerne bestræbe os efter at kunne efterlade dig en følelse af, når du vælger os som dit malerfirma i Høje Taastrup.

Du er meget velkommen til allerede og kontakte os i dag, for et uforpligtende tilbud.AF Malerservice er din foretrukne maler, hvis du kan nikke ja til følgende:
  • Du er bosat i Høje Taastrup eller i omegn på Sjælland. Se mere.
  • Du ønsker topkvalitet og service i højsæde.
  • Du vil gerne have igangsat dit malerprojekt hurtigst muligt.
  • Se vores referencer her.

Vi tilbyder blandt andet

Hos A.F. Malerservice er vi et af Sjællands bedste specialister i malerarbejde. Vi leverer altid godt håndværk og med vores tilfredshedsgaranti, stopper vi aldrig før kunden er tilfreds. Vi bruger dygtige malere og andre fagfolk, der har masser af erfaring og de helt rette kompetencer.

Vi tilbyder følgende ydelser inden for professionelt malerarbejde:

Få et uforpligtende tilbud

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.