Maler i Vallensbæk

Har du planer om at male din stue, badeværelse, køkken eller andet i Vallensbæk, så hjælper vi dig gerne hos AF Malerservice.

Vi står altid klar til komme ud til dig lige når det passer, og gerne med et skræddersyet tilbud, enten samme dag eller næste, alt afhængig af hvad der passer for dig. Vi kan påbegynde opgaven allerede en dag efter.

Leder du efter professionelle malere og udfører professionelt malerarbejde i eget hjem eller erhverv, så er det ikke underordnet hvem man vælger til denne opgave. AF Malerservice udfører både indvendigt og udvendigt malerarbejde, og udføres af kvalitetsbevidste malere.

Vi har gennem mange år hjulpet mange kunder med forskellige malerprojekter, alt fra små til store projekter, og vi står også klar til at hjælpe dig. Det har givet os en masse viden og stærke kompetencer, som gør at vi kan løse alle typer for malerarbejde.

AF Malerservice har stor erfaring og har kun topprofessionelle malere til de forskellige maleropgaver. Du kan som kunde derfor trygt læne dig tilbage og lade os indfri dine drømme og ønsker af dit kommende malerprojekt.

Ønsker du et miljøvenligt hjem i høj kvalitet, så hjælper vi dig gerne. Vi anvender kun de allerbedste produkter på markedet, lige fra Dyrup og Flügger og mange flere, samt fra vores eget sortiment af kvalitetsprodukter. Dette er med til at sikre dig de bedste resultater samt levetid for dine maleprojekter.

Hos AF Malerservice får du noget for dine penge, og vi servicerer i hele Vallensbæk samt omliggende områder. Vi overholder de aftaler der indgås i samarbejde med dig, og der er altid mulighed for at kontakte os ved spørgsmålet eller andet.

Du er også altid meget velkommen til at kig forbi vores fysiske butik i Glostrup, og se udvalget af vores forskellige flotte farver, ellers kommer vi også gerne forbi og giver en fremvisning af de mange muligheder.

Vi står parat til at give dig den bedste vejledning og råd fra start til slut.

Giv os allerede en opringning i dag til en god snak og et uforpligtende tilbud, du vil ikke fortryde.


Vi er det rigtige valg for dig som maler, hvis du kan nikke ja til følgende:
  • Du er bosat i Vallensbæk eller omegn. Se mere.
  • Du ønsker god service og kvalitetsgaranti.
  • Du ønsker at få igangsat dit kommende malerprojekt hurtigst muligt.

.

Se vores referencer her.

Vi tilbyder blandt andet

Få et uforpligtende tilbud

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.