Referencer

Vi har udført enormt mange maleropgaver og har haft rigtig mange tilfredse kunder - hvis du ikke allerede er sikker på, hvem der skal udføre dit malerprojekt, er du kommet det rette sted.

Kunderne elsker at vi er så hurtige om at eksekvere. Vi leverer en fantastisk kvalitet og sikrer jer tilfredshed med garanti!

Vi har udført utallige af maleropgaver, så leder du efter et professionelle malere, er du velkommen til at kontakte os på +45 43 641 488.

Reference 1

Kanon service!

Vi har fra dag 1 af været utrolig glade for AF Malerservice. De har fra start til slut være utrolig service mindet. De lyttede til vore behov og ønsker og dermed været med til at udføre et stykke arbejde lige efter vores behov. De var også selv utrolig gode med at give input så vi fik en utrolig god dialog om det arbejde der skulle udføres. Alt i alt et super godt stykke arbejde.

Reference 2

En fornøjelse

Det har været en fornøjelse at få huset malet med AF Malerservice. Jeg stod i en virkelige presset situation og takket være AF Malerservice fik vi opgaven løst. Utrolig fleksible og behagelige at have med at gøre. Det var ikke et firma udnyttede situationen for at få det meget mere ud af deres kunder i form af det økonomiske. Jeg vil helt klart anbefale AF Malerservice for deres fleksibilitet, service og fair priser. Tak AF Malerservice.

Reference 3

AF Malerservice kan klart anbefales!

Vi er en stor familie med mange venner og bekendte. Derfor betyder det, at der er en del ”trafik” i vores hjem og efter at have fået snakket med Kirkan og fået et utrolig god vejledning med diverse anbefalinger. Valgte vi AF Malerservice der brugte produkter er kunne holde til alt den trafik som vi har i vores hjem. Jeg kun sige, at vi er rigtig glade for slut resultatet, TAK til AF Malerservice og ikke mindst Kirkan.

Vi har blandt andet udført

Nedenstående simple principper kan du forvente af os

Få et uforpligtende tilbud

Typiske opgaver

Hos A.F. Malerservice er vi et af Sjællands bedste specialister i malerarbejde. Vi leverer altid godt håndværk og med vores tilfredshedsgaranti, stopper vi aldrig før kunden er tilfreds. Vi bruger dygtige malere og andre fagfolk, der har masser af erfaring og de helt rette kompetencer.

Vi tilbyder følgende ydelser inden for professionelt malerarbejde:

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Skal vi også stå for dit malerarbejde?

Så kontakt os nu!

A.F. Malerservice

Hovedvejen 206, 2600 Glostrup
CVR: 37382493

Tlf: 43 64 14 88 (hverdage kl. 8:00 – 16:00)

Email: Malerfirmaet@email.dk

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.