Maler i Albertslund

Vores kontor ligger i Glostrup, men vi tager os gerne af opgaver over det bedste af Storkøbenhavn, hertil også Albertslund.

God kvalitet og godt håndværk er altid kernen i det AF Malerservice tilbyder i Albertslund.

Vores malere arbejder altid effektivt, til gode og stærke priser og så sørger altid for at du som kunde er inddraget i opgavens arbejdsgang, planlægning og eventuelle udfordringer.

Vi holder os altid opdateret på de nyeste trends, viden og malerteknikker inden for malerfaget, for at kunne tilbyde vores kunder den bedste service.

AF Malerservice er dit seriøse og kvalitetsbevidste malerfirma til at kunne tage hånd om dit næste malerprojekt. Vi kan udføre alle tænkelige maleropgaver indenfor faget - og mere til i alle regnbuens farver!

Vi arbejder altid på at kunne leverer et kvalitetsarbejde til vores kunder, til konkurrencedygtige priser, og holder alle indgåede aftaler - en aftale er en aftale.

Vi tilbyder malerarbejde hos både private og erhvervsdrivende kunder, både indenfor- og udendørs i Albertslund.

Hos AF Malerservice løser vi alle typer maleropgaver, store som små.

Vi tilbyder alt inden for ganske almindelig maling, spartling, opsætning af tapet til maling af lofter, vægge og til træværk m.m.

Kontakt os endelig og fortæl os hvad dine ønsker er, så vi kan hjælpe og rådgive dig på den bedst mulige måde i forhold til lige netop dine ønsker.

Vores malere forsøger altid at overholde tidsplanen bedst muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen, som forbliver i top!

Hos AF Malerservice har vi mange års erfaring fra malerfaget og vil altid gerne være behjælpelige med at besvare dine spørgsmål når hjemmet skal fornyes. Vi kan tilbyde vejledning i alt fra farvevalg, materialer og den rigtige vægbehandling m.m.

Så tøv endelig ikke. Du er altid mere end velkommen til at ringe til os og få et uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt i Albertslund.Vi er din foretrukne maler, hvis du kan nikke ja til følgende:
  • Du bor i Albertslund eller omegn. Se mere.
  • Du ønsker høj kvalitet og god service, udført af professionelle malere.
  • Du ønsker at igangsætte din malerdrøm hurtigst muligt.

Se vores referencer her.

Vi tilbyder blandt andet

Få et uforpligtende tilbud

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.