Maler i Allerød

Så har du brug for en professionel maler til at udføre dit malerarbejde i Allerød, så er AF Malerservice det helt rette malerfirma at kontakte.

Vores fokus har altid været at udføre et veludført og flot stykke malerarbejde i bedste kvalitet. Dertil er vores kunder også utrolig vigtige for os. Vi er først tilfredse med vores arbejde når du som kunde er tilfreds.

Hos AF Malerservice går vi meget op i at vores arbejde bliver udført til præcision og grundigt. Vi bestræber os på at kunne levere den bedste service og det bedste stykke malerarbejde til vores kunder.

Vores dygtige og faglærte malere beror altid på faglig ekspertise og grundighed samt flair for de små detaljer.

Hos AF Malerservice skelner vi ikke mellem store eller små opgaver, ej heller simple eller mere avancerede typer malerprojekter. Vi lægger stor omhu og arbejde i enhver opgave. Uanset hvad, står vi altid klar til at hjælpe dig og være med til at gøre din malerdrøm til virkelighed. Vi tilbyder opgaver for private såvel som erhvervsdrivende kunder.

Når du skal have udført et stykke malerarbejde er det vigtigt, at det bliver udført professionelt. Derfor anbefaler vi altid, at du samarbejder med en professionel og dygtig maler, så du på den måde undgår fejl og mangler.

Vores malerfirma holder til i Glostrup, hvorfra vi servicerer til vores kunder i hele Københavnsområdet, bl.a. i Allerød og nærliggende områder.

Vi er godt klar over at der ligger mange andre og større malerfirmaer rundt omkring på Sjælland, men vi mener, at du skal vælge AF Malerservice i Allerød, fordi vi kan tilbyde en masse inspiration og erfaring. Vi holder os altid opdaterede på de nyeste teknikker, farvetrends og materialer for at kunne tilbyde det bedste til dig som kunde.

Så står du og mangler en maler i Allerød, og skal du kende prisen på din maleropgave, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud, hvis det ønskes, samt en god snak om dine mange muligheder.Vi er din foretrukne maler, hvis du kan nikke ja til følgende:
  • Du bor i Allerød eller omegn. Se mere.
  • Du ønsker høj kvalitet og god service, udført af professionelle malere.
  • Du ønsker at igangsætte din malerdrøm hurtigst muligt.

Se vores referencer her.

Vi tilbyder blandt andet

Få et uforpligtende tilbud

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.