Maler i Hillerød

Står du med ønsket om at male dit køkken, stue eller andet i Hillerød, så står vi klar til at hjælpe dig hos AF Malerservice.

Vi er klar til at køre ud til dig og hjælpe dig igang med dit nye malerprojekt når det passer dig, og altid med et tilbud som er tilpasset dine ønsker og drømme.

Vi begynder alle vores maleropgaver fra dag til dag.

Søger du professionelle og pålidelige malere som udfører et dygtigt håndarbejde privat eller erhvervsmæssigt, så er det ikke ubetydeligt hvem man sætter til at gennemføre opgaven.

Hos AF Malerservice udfører vi både indvendige -og udvendige arbejdsopgaver, og dette udføres altid af faglærte malere med sans for kvalitet og detaljer.

Gennem mange år har vi hjulpet mange forskellige kunder med deres forskellige malerdrømme, alt fra mindre til større projekter. Vi er altid parate til at hjælpe.

Dette har været med til at give AF Malerservice en masse tilfredse kunder, stærke kompetencer samt masser af viden indenfor faget, som er med til at sikre at vi kan løse alle opgaver uden problemer.

Vi har kun professionelle og udlærte malere til at udføre vores arbejde. Du kan derfor som kunde læne dig godt tilbage og lade os få din malerdrøm komme til virkelighed.

Vi har omtanke med når vi arbejder, derfor kan vi sikre dig et miljøvenligt hjem i god kvalitet, hvis dette ønskes.

AF Malerservice anvender udelukkende de bedste produkter på markedet, alt fra Flügger og Dyrup m.m. Vi sikrer os de bedste resultater og lang levetid på dine malerprojekter ved at have fokus på kvalitetsprodukter.

Du vil opleve at få noget for dine penge hos AF Malerservice.

Vi servicerer i hele Hillerød og omliggende områder. Alle aftaler overholdes, og disse indgås altid i samarbejde med dig som kunde, samt giver dig mulighed for at kontakte os når som helst hvis der opstår spørgsmål.

Vores fysiske butik finder du i Glostrup, og du er altid meget velkommen til at kigge forbi og se noget at udvalget på vores forskellige farver og få inspiration.

Ellers tilbyder vi også at komme forbi og give en fremvisning af de mange muligheder der findes.

Vi står parat til at give dig den bedste vejledning og rådgivning. Kontakt os allerede i dag og få en god snak samt et et uforpligtende tilbud, du vil ikke fortryde.


AF Malerservice er det rigtige valg for dig som maler, hvis du kan nikke ja til følgende:
  • Du er bosat i Hillerød eller omegn. Se mere.
  • Du ønsker god service og kvalitetsgaranti.
  • Du ønsker at få igangsat dit kommende malerprojekt hurtigst muligt.

.

Se vores referencer her.

Vi tilbyder blandt andet

Få et uforpligtende tilbud

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.