Her maler vi

Malerfirmaet AF Malerservice i København og omegn med tilfredshedsgaranti og top service

AF Malerservice er et malerfirma, der altid ønsker at levere et flot og æstetisk resultat, der imødekommer dine forventninger og malerdrømme.

Vi går altid op i de små detaljer, og har fokus på at den høje faglige standard altid står ved, ligegyldig hvilken maleropgave vi sendes ud til.

På den måde vi kan altid garantere et professionelt malerarbejde til dig, og du kan naturligvis altid forvente en god service og med et resultat som holder.

Hos AF Malerservice tilbyder vi hjælp og vejledning til alt malerarbejde i dit hjem. Vi har mange års erfaring i malerfaget og mange glade kunder, og vi bestræber os altid efter at kunne garantere og levere et flot stykke malerarbejde.

Vi tilbyder kvalitet og god service til både privat- og erhvervskunder. Vi påtager os enhver maleropgave, uanset størrelse, både inden-og udendørs.

Hos AF Malerservice udføres professionelt malerarbejde af vores dygtige malere med faglig stolthed og høj kvalitet, og til skræddersyet priser.

AF Malerservice har fokus på vores kundeservice, som vi går meget op i, da vores kunder er med til at bidrage til arbejdsglæde. Vi overholder alle vores aftaler der er blevet indgået i samarbejde med dig som kunde. Søger du en professionel og kompetent maler, kan du derfor regne med os hos AF Malerservice.

Det er vigtigt for os at kunne bidrage til at bevare miljøet, samt byde ind og gøre en forskel i malerfaget. Derfor arbejder vi altid efter at minimere miljøbelastningen ved at udføre og benytte miljø- og allergivenlige produkter og malerarbejde.

AF Malerservice består af dygtige og faglærte malere, som tilbyder alle former for malerarbejde, som samtidig løbende holder sig opdateret, så vi altid kan tilbyde den nyeste viden.

Vores fysiske lokaler ligger i Glostrup, men vi servicerer og kører dagligt ud i København og omliggende byer, disse kan du se listen over nedenfor.

Kontakt os allerede i dag, for at få et unikt og uforpligtende tilbud, der matcher netop dine behov. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du blot ønsker rådgivning til dit næste malerprojekt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Her kører vi

Vi tilbyder blandt andet

Hos AF Malerservice er vi et af Sjællands bedste specialister i malerarbejde. Vi leverer altid godt håndværk og med vores tilfredshedsgaranti, stopper vi aldrig før kunden er tilfreds. Vi bruger dygtige malere og andre fagfolk, der har masser af erfaring og de helt rette kompetencer.

Vi tilbyder følgende ydelser inden for professionelt malerarbejde:

Få et uforpligtende tilbud

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.