Maler i Helsingør

Leder du efter et malerfirma, der er kendt for sin grundighed og professionalisme, så er AF Malerservice det helt rigtige valg for dig.

AF Malerservice er dit malerfirma i Helsingør, som er specialiserede i alverdens malerarbejde.

Vi holder til i Glostrup, men udfører malerarbejde i Helsingør og omegn.

Vi er kvalitetsbevidste og er et professionelt malerfirma, som ikke færdiggør vores aftaler før vi har leveret det bedste resultat.

Vi løser både maleropgaver indendørs og udendørs for private og erhvervsdrivende. Vores arbejdsopgaver spænder vidt – alt fra maling af vægge, lofter, facader og diverse rum i din bolig og meget mere.

Vi står altid gerne til rådighed med professionel hjælp og vejledning, når du skal vælge farver og materialer, eller noget helt tredje. Vores malere kan stå inde for det arbejde de udfører i bedste kvalitet.

Hos AF Malerservice, maler vi altid til en fornuftig og fair pris. Du er altid sikret topkvalitet og fokus på et flot stykke håndværk med os som dit malerfirma i Helsingør.

Dertil maler vi også med god samtidig, da vi hos AF Malerservice udelukkende bruger miljøbevidst maling fra kvalitetsmærker som Dyrup, Flügger, Beck & Jørgensen, som alle er dansk produceret. Vi går op i at efterlade vores kunder med et kvalitets leveret stykke arbejde.

Maling er ikke bare maling.

Maling er med til at gøre en kæmpe forskel på hele helhedsindtrykket af din bolig. Det kommer til udtryk i både stil og æstetik. Det kan desuden have en positiv effekt på en selv, at der sker en forandring eller blot opfriskning af en ny flot farve. En enkelt væg i en ny farve kan være med til at ændre hele boligens udtryk.

Så tænker du, at det er tid til at give dit hjem en ny overhaling, så kan vi hos AF Malerservice være dit pålidelige malerfirma i Helsingør.

Det er vigtigt for os at være i tæt dialog med vores kunder, så de føler sig inddraget og inkluderet i deres egne ønsker og malerprojekt, ligegyldigt om der er tale om mindre eller større projekter. På denne måde sikre vi os at efterlade dig med det mest tilfredsstillende resultat, og få opfyldt netop dine malerbehov.

Vi garanterer professionelle malere, som er troværdige og åbne med alle de nødvendige detaljer. De står altid parate til at besvare de spørgsmål du end må have.

Vi oplever desværre at mange kunder står tilbage med dårlige oplevelser, som fx uforudsete ting, ændringer i prisaftale og hvilke ønsker der blev stillet til maleropgaven, fordi mange malere “forglemmer” detaljer, som er en selvfølge for at kunne give et ordentligt tilbud. Det resulterer i manglende overblik, budgetter som ikke overholdes, og at du som kunde ikke længere er klar over, hvad du egentlig betaler for.

Vi gør meget ud af, at vores kunder har et overblik over deres malerprojekter og bliver inkluderet i hele arbejdsprocessen.

Kontakt os gerne allerede i dag hos AF Malerservice for at få et godt tilbud på dit næste malerprojekt i Helsingør.


Vi er det rigtige valg for dig som maler, hvis du kan nikke ja til følgende:
  • Du er bosat i Helsingør eller omegn. Se mere.
  • Du ønsker god service og kvalitetsgaranti.
  • Du ønsker at få igangsat dit kommende malerprojekt hurtigst muligt.

.

Se vores referencer her.

Vi tilbyder blandt andet

Få et uforpligtende tilbud

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.