Maler i Egedal

Står du og skal have udført et professionelt malerarbejde i dit hjem, din virksomhed eller noget helt tredje i Egedal? Så er du kommet til det helt rette malerfirma.

Hos AF Malerservice finder du din foretrukne maler i deres fysiske lokaler i Glostrup, men vi servicerer også i Egedal samt omliggende byer. Vi tager opgaver, store som små.

Vi udfører alle former for indvendige- og udvendige maleropgaver, og vi sætter vores kunders tilfredshed meget højt. Derfor arbejder vi altid på at kunne imødekomme dine forventninger til dit kommende malerprojekt, samt leverer et flot stykke malerarbejde i højeste kvalitet med den mest langtidsholdbare levetid.

Vores malere er professionelle og dygtige fagfolk. Vi kan sikrer dig et godt håndværk. AF Malerservice værdsætter deres kunder, og vi lægger stor vægt på at yde den bedst mulige kundeservice ved at inddrage vores kunder i deres malerprojekt, for at skabe tillid til os.

Vi arbejder med sans for æstetik og sans for detaljer, og arbejder gerne i tæt dialog med vores kunder fra planlægningsprocessen til det færdige resultat.

Hos Malerservice vil du altid blive mødt af smilende og professionelle malere, som sætter deres malerarbejde som højeste prioritet.

Vi leverer altid et flot stykke arbejde i bedste kvalitet.

Vores malere er grundige og omhyggelige med at efterlade dit hjem pænt og ryddeligt efter endt arbejde, så du ikke vil bemærke at der har været besøg af os.

Det er derfor vigtigt for os altid at være opdaterede på det nyeste indenfor teknikker, produkter m.m. i malerfaget, for at kunne garanterer dig et flot og holdbart resultat.

Vi står altid til din rådighed, hvis du har brug for råd og vejledning, eller blot hvis du har nogle spørgsmål, som du ønsker svar på. Vi hjælper gerne med spørgsmål til valg af farver, maling, materialer m.m.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.


Vi er det rigtige valg for dig som maler, hvis du kan nikke ja til følgende:
  • Du er bosat i Egedal eller omegn. Se mere.
  • Du ønsker god service og kvalitetsgaranti.
  • Du ønsker at få igangsat dit kommende malerprojekt hurtigst muligt.

.

Se vores referencer her.

Vi tilbyder blandt andet

Få et uforpligtende tilbud

I videoen herunder, kan du se mere om hverdagen i AF Malerservice:

Se vores referencer

Vi har udført 800+ maleropgaver og vores kunder elsker os.

Mangler du maling?

Så besøg webshoppen og find de bedste tilbud på kvalitetsmaling.

Miljømærket kvalitetsmaling

Vi tænker altid på at gøre verden til et bedre sted. Derfor er vores maling miljømærket.