Over 1000 maleropgaver fuldført! Ingen opgave er for stor eller for lille for os. – Chat med os online i alle hverdage fra kl. 8.30-16.30.

Dét at skabe tillid og tryghed giver mig en særlig evne til at få folk til at vise mig, hvem de er – ikke den, de tror, de er, men den person de rent faktisk er.

Jeg har en stærk analytisk sans, der, når vi taler sammen hjælper til, at jeg nemt kan sortere og prioritere det, der er vigtigt og relevant for dig, og dermed skabe klarhed på evner, målsætninger og de indre konflikter, du er fanget i, når der er uoverensstemmelse mellem det, du ved inderst inde – og dine handlinger.

  Vivian Chrom

  Det særlige ved mit koncept er, at jeg, udover samtalen og den kognitive forståelse, inddrager kroppen og de øvrige sanser som talerør for de problematikker, der styrer dig – uden du er klar over det. For kroppen lyver aldrig.

  Flere tusind år gammel kinesisk lægevidenskab og moderne viden om anatomi og fysiologi er en stærk kombination, når det kommer til afdækning og afhjælpning af eksisterende sygdom.

  Jeg finder også jævnligt inspiration hos Rudolf Steiner, Martinus og Beesley, som med deres respektive indsigter bidrager med andre perspektiver på tilværelsen og på det at være menneske.

  Når du arbejder med dit sind, følelser og tanker ud fra en åndsbaseret og energetisk forståelse, får du nye indsigter, der giver ro, balance og energi i det levede liv.

  Og når du begynder at forstå din egen rolle ud fra et større perspektiv, kan det være med til at lægge en distance til omstændigheder, der tidligere har lagt beslag på dine ressourcer.

  Det er mit absolutte mål, at du føler dig hel, kompetent og glad for dit liv, når du begynder at forstå, at alle dine konflikter er noget, der får dig til at vokse og blive større, og mere bevidst.

  Du kan ikke være for stor, for lille eller forkert hos mig. Jeg ser dig uanset, hvordan du pakker det ind. Og hvis du skal være ærlig, så ved du, at du er bedst tjent med en sparringspartner, du ikke kan løbe om hjørner med. Mit højeste ønske er, at du finder din egen visdom. Så har du ikke længere brug for mig. Og derfra kan du løse alt.

  Personlig mentor

  Jeg er personlig mentor og kropsterapeut for ressource-stærke mennesker – dem, du måske ellers ikke forestiller dig har brug for en coach.

  Iværksætter

  Jeg er iværksætter, stifter af Novelleforlaget.dk (Danmarks de facto første online forlag), redaktør, forfatter og foredragsholder.

  B.A. i erhversret fra CBS

  Jeg har læst sam.bas. på RUC, og er B.A. i erhvervsret fra CBS. Jeg har mange år bag mig i forsikringsbranchen, på casino og som psykiatrisk plejer i Stockholm.

  NLP-Coach

  Jeg er uddannet i NLP-coaching, BevidsthedsBerøring og induktionsmassage samt ivrig studerende af den esoteriske filosofi og kinesiologi.

  Blogger og TV-gæst

  Jeg har flere gange været med i Go’morgen og Go’aften Danmark i forbindelse med – og blogger om – temaet ufrivillig barnløshed.

  20 år hos førende mentorer

  Det mentale og spirituelle har alle dage optaget mig. De sidste 20 år har jeg brugt utallige timer på forløb hos førende mentorer i udlandet og i Danmark.

  Lyder det interessant?

  Jeg kan hjælpe

  Kontakt mig for en uforpligtende snak.